2014. november 14., péntek

Neked, kölyök, a neve Mr. Puskás.

kicsit off-post, de azért érdemes megemlékezni Puskás Ferencről aki nem csak játékosként, edzőként is legendás dolgokat csinált..
A Goal.com futballportál Puskás Ferencet is beválasztotta legendái közé, saját Hírességek Csarnokába. Találtam egy aranyos kis sztorit, amit George Best mesélt el...

Bobby Charltonnal, Denis Law-val és Puskással edzősködtünk egy ausztrál futballakadémián. A fiúk nem tisztelték, kinevették a kövérsége és a kora miatt. Egyszer úgy döntöttünk, hogy a srácok kihívhatják versenyre az egyik edzőt: ki tudja többször eltalálni a felső lécet tíz kísérletből. Természetesen az öreg dagadtat választották. Law megkérdezte a kölköket, hogy mit gondolnak, hányszor találja majd el a lécet a idős kövér edző. A legtöbben ötnél kevesebbre tippeltek. Best tízet mondott. Az öreg kövér edző nekikezdett, és egymás után kilencszer talált. A tizediknél felküldte a levegőbe labdát, mindkét vállán és a fején is megpattintotta, majd sarokkal feltette, és a felső lécre bombázta. Mindenki elnémult, aztán az egyik kölyök megkérdezte, ki volt ez. Neked, kölyök, a neve Mr. Puskás.